Jeden z moich pierwszych eksperymentów warzywno – owocowych. Prosty sok z gruszki i korzenia pietruszki przy akompaniamencie cytryny.
Chcesz być zawsze na bieżąco? Znajdziesz mnie na Instagramie, Facebooku i Pintereście!
Gruszka i pietruszka
DrukujSkładniki:
- 2 korzenie pietruszki (ok. 160g)
- 1 gruszka (ok. 130g)
- 1 cytryna (ok. 80g)
Przygotowanie
1
Pietruszkę i gruszkę kroimy na mniejsze kawałki i wyciskamy w wyciskarce do soków.
2
Cytrynę wyciskamy na wyciskarce do cytrusów mechanicznej lub ręcznej.
3
Łączymy soki ze sobą i gotowe! Smacznego!
Spodobał Ci się przepis? Masz pytania, chcesz coś doprecyzować, podzielić się własnymi przemyśleniami albo recenzją? Zostaw komentarz pod postem!